Kalkulator delovne dobe

Kadrovski kalkulator je del programa Kadrovska evidenca. Na razpolago je tudi kot samostojen modul. Omogoča izračun zavarovalne (delovne) dobe in časa odsotnosti. Uporaba kalkulatorja je preprosta, saj ga lahko krmilite samo s tipkovnico (tipka Enter), kakor tudi z miško. V menuju "Ostalo" lahko določite, da je "Stalno na vrhu" ostalih programov. Tako vam bo služil kot dodatno orodje v vaših poslovnih aplikacijah.

Izračun zavarovalne dobe v dveh korakih

  1. V polji "Od datuma / do" vpišite časovno obdobje, za katerega želite izračunati zavarovalno dobo (delovno dobo) zavarovanca (zaposlenega).
  2. Po potrebi spremenite tedenski delovni čas zavarovanca in tedenski delovni čas delodajalca. Po pritisku na tipko "Izračunaj", se vam prikaže rezultat v formatu "leto - mesec - dan" . Pri izračunu zavarovalne dobe je upoštevano pravilo: 1 mesec = 30 dni

Izračun časa odsotnosti v dveh korakih

  1. V polja vpišite željeno časovno obdobje
  2. Po pritisku na tipko "Izračunaj", se izračuna časovna razlika. Rezultat je prikazan v formatu "dan - ura - minute". To preprosto orodje lahko s pridom uporabite za izračun časa odsotnosti (službena pot) ali časa prisotnosti (prisotnost v službi).

En klik do programa "Kadrovski kalkulator":

Če želite prenesti 15 dnevno polno delujočo testno verzijo programa kliknite na spodnjo povezavo. Cena programa je 60 EUR + 22% DDV.

Kadrovski kalkulator (5 MB)

Naturalis d.o.o.
Ljubljanska cesta 12f
1236 Trzin
T: 01 564-10-71
M: 041-747-064
E: info@naturalis.si
AAA Boniteta odličnosti
Računalniške rešitve po meri