Fakture (izdani računi)

Še zmeraj izdelujete račune kupcem s pomočjo Worda ali Excela? Vam še naknadni vnos podatkov v knjigo izdanih računov z evidenco DDV-ja do konca razpara živce? Ali se ne bi dalo tega opraviti hitreje?

Seveda se da. Hitrost in enostavnost uporabnikom omogoča več funkcij: Podobne račune lahko kopirate od prejšnjič; stornirate lahko avtomatsko; z barvnim tiskalnikom bo vaš račun še lepši... Knjiga izdanih računov pa itak nastaja sama od sebe. No, če imate še program Saldakonti in glavna knjiga, se vam bodo računi še avtomatsko poknjižili.

Glavni moduli v programu:

Fakturiranje
Program je popolnoma odprt, saj lahko izdelate poljubno mnogo različnih tipov dokumentov (ponudbe, predračuni, računi, dobropisi, bremepisi, storni...) v evrih ali devizah. Tečajna lista se prek interneta osvežuje sama. Vsak tip dokumenta ima (lahko) drugačen izgled z vašim barvnim logotipom, žigom in podpisom. Vsebuje možnost kopiranja, preslikave in podvajanja dokumentov (npr.: predračun skopirate v račun, avtomatsko izdelate storno račun...), možnost izdelave zbirnih računov.

Program podpira tudi davčno potrjevanje računov.

V šifrantu imate poljubno mnogo storitev, izdelkov, materialov... Izpisujete lahko na vse tipe tiskalnikov (laserski, iglični...) in papirja (prednatisnjen, neskončni, prazen A4...).

Knjiženje v knjigo izdanih računov ni potrebno, ker knjiga nastaja avtomatsko. Poleg te avtomatsko potekajo še prenosi računov, DDV-ja in realizacije v 'Saldakonte in glavno knjigo'.

Izpisi (obdelave)

  • vse izpise je mogoče izdelati za poljubno časovno obdobje
  • knjige izdanih računov
  • izpisi po kupcih, kontih, stroškovnih mestih, artiklih, prodajnih kanalih, zastopnikih...
  • prikaz poslovanja v obliki grafa in izvozov v Excel
  • avtomatska izdelava nalepk (za kuverte)
  • izdelava datotek za eRačune (eSlog)
Naturalis d.o.o.
Ljubljanska cesta 12f
1236 Trzin
T: 01 564-10-71
M: 041-747-064
E: info@naturalis.si
AAA Boniteta odličnosti
Računalniške rešitve po meri